Bizimle iletişim kur

Sinema

“Kim Bu Aile”nin Galası Yapıldı – Kahkahalar Havada Uçuştu

Yayınlandı

on

Radio Mood App

“Kim Bu Aile” filminin galası gerçekleştirildi…

Yapımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği, cuma günü vizyona girecek ‘KİM BU AİLE?’ filmi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirilen görkemli bir organizasyonla gala yaptı.  

CJ ENM Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ilk film olma özelliğini taşıyan ‘KİM BU AİLE?’nin galası yoğun ilgi görürken, sinema sezonunun uzun bir süre sonra vizyona girecek ilk büyük yerli filmi davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.

‘KİM BU AİLE?’nin gala gecesine CJ ENM uluslararası temsilcileri, Demet Akbağ, İbrahim-Nurdan Büyükak, Azra Akın, Bülent Emrah Parlak, Murat Şeker, Ali Tanrıverdi, Şebnem Schaefer-Eray Yasin Işık, Merih Ermakastar, Sefa Sarı, Su Soley, Çiğdem Batur, Elif Doğan, Sevcan Yaşar ile birlikte bini aşkın davetli katıldı. 

Gala gecesinde kırmızı halıda basının karşısına geçen oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir, Doğan Can Sarıkaya, Altan Erkekli, Fatih Al ve yönetmen Bedran Güzel seyirciyi kahkaha yüklü bir aksiyon filminin beklediğinin altını çizdi. 

Nurgül Yeşilçay: Pandemiden sonraki en büyük gala. Çok heyecanlıyız, ben de ne zamandır bu kadar büyük bir galanın içinde olmamıştım. Çok değerli arkadaşlarımla çok değerli bir film yaptık. Değerli yönetmenimiz Bedran (Güzel) ve ayrıca Koreli aksiyon yönetmenimizle -maalesef burada değil- birlikte. Teşekkürler geldiğiniz için inşallah çok güzel bir akşam olacak. Benim karakterim gece kulübünde çalışıyor. Bir polisin asla yanında olmaması gereken bir karakter. 

Bedran Güzel: CJ ENM ailesi ile birlikte ‘Kim Bu Aile?’yi çok sevdiğim arkadaşlar, üstadlar, abilerimle beraber yaptık. Çok iyi hazırlandığımız, çok keyif aldığımız bir proje oldu. Umarım siz de izlediğinizde bizim aldığımız keyfi alırsınız. Hepinize teşekkürler ve iyi seyirler.

Cengiz Bozkurt: Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa böyle bir şevk ve motivasyonla giriyoruz sinema salonuna. Seyircinin de filme teveccüh göstereceğini düşünüyoruz. Hayli uzun süre çok emeklerle çektik bu filmi. İzlediğinizde göreceksiniz çok büyük, kalabalık sahneler var. Emeği geçen tüm yardımcı oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim. Yönetmenimiz Bedran Güzel’e teşekkür ederim. Yapımcımız CN ENM Türkiye’nin ilk filmi o da bize kısmet oldu. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız, iyi bir film çektiğimizi düşünüyoruz. Emniyetten ihraç edilen bir komiseri canlandırıyorum. Toplama bir aile kuruyor ve bir mafya grubunun deposunun karşısına tavukçu açıyorlar. Operasyonu aile ile birlikte yapmaya başlıyor. 

Ferit Aktuğ: Sekiz hafta çok yoğun çalıştık, şimdi meyvelerini toplamaya geldik. Biz de ilk defa izleyeceğiz, çok merak ediyoruz. Çok eğlendik, güzel bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Bizden bir aile, Türkiye’den bir aile. Hep beraber izleyeceğiz. 

Onur Buldu: Filmin tatlı dolandırıcısı Ali’yi oynuyorum. Bu aileyi bir araya getiren benim karakterim. Bir mafya takibi sırasında başarısız bir operasyon sonucu açığa alınan iki polisin ailesini oluşturmakla yükümlüyüm. Ondan sonra hikayeler başlıyor zaten. Çok eğlenerek uyum içinde çalıştığımız büyük bir prodüksiyon oldu, sinemada izlemeye değecek bir film. Umuyorum seyircimiz de sevecektir.

Beste Kökdemir: Cengiz Bey’in kızını canlandırıyorum. Polis olduğunu babasına kanıtlamak isteyen bir karakter. Bu güzel gecede bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. 

Altan Erkekli: Aile toplumların birlikte olduğu en ufak organizmadır. Aileyi kurmak zor bir şeydir, aile olmak da zor bir şeydir. Ama aile olunca hayat her anlamda güzel olur, toplum güzel olur, dünya güzel olur. Biz burada güzel bir aileyle, emeğin sevginin aşkın ne derece önemli olduğunu, sevginin her kapıyı açtığını anlatıyoruz. Bu emeği hayata geçirirken, başta yapımcımız, ortak yapımcılar, sevgili yönetmenimiz, senarist arkadaşlarımız, ekibe çay getiren görevli arkadaşlarımız dahil herkes inanarak çalıştı. İşte bu sevgiden yola çıktık. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. 

Doğan Can Sarıkaya: Bu kadar büyük oyuncularla birlikte kadroda olduğum için çok mutluyum. Çok eğlenceli benim için. Güzel bir ekip teşekkür ediyorum hepsine. 

Adem Demir: Hepiniz hoşgeldiniz. Güzel bir film izleyeceğinizden eminim. Herkese çok teşekkür ederim. 

Cengiz Bozkurt: Çok zorlu aksiyon sahneleri var ama hepsinin üstesinden geldik. Çok kalabalık sahneler var izleyince göreceksiniz. Belki de Yeşilçam’dan beri bu kadar kalabalık dövüş sahneleri çekilmemiştir.

Galanın finalinde ayakta alkışlanan ‘KİM BU AİLE?’ muhteşem prodüksiyonu, benzersiz aksiyon sahneleri ve kahkahasıyla davetlilerden övgü aldı. 

Yıldız oyuncuların sıra dışı rollerde seyirci karşısına çıktığı ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği, Altan Erkekli ve Fatih Al’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, komik sahneleri ile olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de çok konuşulacak.

‘KİM BU AİLE?’ kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan komiser Adem ve bu operasyonda kendisine destek veren ‘toplama aile’sinin eğlenceli öyküsünü anlatıyor.

KOMEDİ FİLMİ ÇEKTİLER AMA 

AKSİYON İÇİN KAMPA GİRDİLER

Filmin başrol oyuncuları proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmen Youn Dae-Won ile özel bir eğitim kampına katıldı. Zorlu eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktı. 

‘KİM BU AİLE?’ 7 Ekim Cuma günü sinemalarda…

Sinema

F1 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu – F1 Son Fragman İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Apple Original Films ve Top Gun: Maverick film yapımcılarından, Brad Pitt’in başrol oynadığı ve Joseph Kosinski’nin yönettiği F1 geliyor…

Apple Original Films, Monolith Pictures / Jerry Bruckheimer / Plan B Entertainment / Dawn Apollo Films Production, Joseph Kosinski’nin Bir Filmi, F1®, Warner Bros. Pictures tarafından dünya çapında dağıtılıyor.

Film, 27 Haziran 2025’te ABD’de sinemalarda ve IMAX’te ve 25 Haziran 2025’te uluslararası alanda gösterime giriyor.

Devamını Okuyun

Sinema

Görevimiz Tehlike 8’den Super Bowl’a Özel Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Her ne olduysan, her ne yaptıysan, bu noktaya geldin…

Mission: Impossible – The Final Reckoning. 23 Mayıs 2025’te sinemalarda…

Devamını Okuyun

Sinema

Thunderbolts* Filminden Dublajlı Yeni Fragman Yayınlandı – İzleyin

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi Thunderbolts*’un fragmanı ve afişi dünyanın en büyük spor organizasyonlardan biri olan Super Bowl maçında görücüye çıktı. Marvel’ın uyumsuz süper kahramanları 2 Mayıs 2025’te beyazperdede olacak…

Marvel Studios, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl maçında “Thunderbolts*” filminin yeni fragmanını ve afişini yayınladı. Ayrıca etkinlikte Marvel, filmin müziklerini Son Lux’un besteleyeceğini de duyuruldu. Üç üyeden oluşan Birleşik Amerikalı deneysel müzik grubu, 2022’nin En İyi Film Müziği dılında Oscar® ve BAFTA adayı “Everything Everywhere All at Once” filminde de çalışmış ve büyük beğeni toplamıştı.

Marvel Studios’un “Thunderbolts*” filminde, alışılmışın dışında bir anti-kahraman ekibi bir araya geliyor: Yelena Belova, Bucky Barnes, Red Guardian, Ghost, Taskmaster ve John Walker.

Valentina Allegra de Fontaine’in kurduğu ölümcül bir tuzağa düşen bu dışlanmış karakterler, geçmişlerinin en karanlık yönleriyle yüzleşmek zorunda kalacakları tehlikeli bir göreve çıkıyor. Filmde bu uyumsuz ekibin, kendilerini yok etmeden önce bir araya gelip kurtuluşlarını bulma çabalarını izleyeceğiz.

Marvel Sinematik Evreni’ndeki rollerine geri dönen Florence Pugh, Sebastian Stan, David Harbour, Wyatt Russell, Olga Kurylenko, Hannah John-Kamen ve Julia Louis-Dreyfus’a, evrendeki yeni isimler Lewis Pullman, Geraldine Viswanathan, Chris Bauer ve Wendell Edward Pierce eşlik ediyor.

“Thunderbolts*” filmini Jake Schreier yönetirken, yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor. Louis D’Esposito, Brian Chapek ve Jason Tamez ise filmin baş yapımcıları olarak görev alıyor.

Devamını Okuyun

Köşe Yazıları

Conclave – Konsey Filmi İzlenir Mi?

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Conclave yani Türkçe adıyla Konsey filmi bu haftanın en iyi filmlerinin başında geliyor. Baş rolde Ralph Fiennes ile ilginç ve bir o kadar da ilgi çekici komplo gerilimi izliyoruz.

Görevdeki Papa aniden vefat edince yeni papanın seçilmesi için bütün kardinaller toplanıyor ve seçim konseyi kuruluyor. Hristiyanlık aleminin birinci din adamının seçim süreci beni ne ilgilendirsin demeyin; çünkü, film öyle güzel bir gerilim ve gizeme sahip ki, aslında hayatın her anında karşılaşabileceğimiz veya yaşadığımız çekişmeler, rekabetler ve seçim sürecini bu kez Papalık makamı için koca koca din adamlarının yaptıkları ile izliyorsunuz.

Conclave – Konsey Filminin Öne Çıkan Oscar Adaylıkları

4 Oscar’lı “BATI CEPHESİNDE YENİ BİR ŞEY YOK”un yönetmeni Edward Berger imzasını taşıyan film Robert Harris’in aynı adlı çok satan romanından uyarlanmış bir yapım.

Yönetmen Edward Berger bu filmiyle de Oscarlara göz kırpıyor. Ve şansı az değil.

Ayrıca adaylıklar arasında En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Ralph Fiennes ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisindeki performansıyla Isabella Rossellini var. Ben Ralph Fiennes’i oyunculuğu ile alkışladım.

Filmin başarılı müzikleri de gerilime ve atmosfere çok iyiyi uyuyor.

Conclave – Konsey Filmi Neden İzlenir?

Conclave – Konsey Filmi ters köşeleri olan ve en sonunda gerçekten hiç beklemediğimiz bir alt ters köşe ile son noktayı başarılı şekilde koymayı başarıyor. Komplo gerilimleri, gizem ve ayak oyunları anlatan hikayeleri sevenler ile Ralph Fiennes’ı iyi bir oyunculukla izlemek isteyenler için kaçılılmaması gereken bir film. Ayrıca filmin sonlarına doğru kardinal Todesco’nun müslümanlarla ilgili ters söylemlerine kardinal Benitez’in yaptığı konuşmayı da dikkatimizden kaçırmayın. Ve tabi filmi de kaçırmayın.

Şimdiden İyi Seyirler

Tolga Yiğit

Devamını Okuyun

En Çok Okunanlar