Bizimle iletişim kur

Sinema

Gözden Kaçırdığınız 5 Scarlet Johansson Filmi

Yayınlandı

on

Radio Mood App

Sizin için gerek güzelliği ile gerekse harika oyunculuğu sebebi ile dilimizden düşmeyen Scarlett Johansson’ın bir kere izleyince pişman olmayacağınız 5 filmini listeledik. 36 yaşındaki bu güzel 1984 Manathan, New York doğumludur. 3 kere evlenmiş olan Scarlet Johansson’ın ikinci evliliğinden bir çocuğu var. CGI teknolojisi ile hamile olduğunu gizleyen Scarlett Johansson, Avengers: Age Of Ultron filminde oyunculuğu ile harikalar çıkartmıştır.

Atlara fısıldayan adam filmi ile çıkış yapan Johansson günümüze kadar 54 yapımda yer aldı. 17 adet ödüle sahip olan Scarlett Johansson oldukça hareketli bir sinematografiye sahip. 2010 yılında ilk kez oynadığı Natasha Romanoff karakteri ile Marvel Evrenindeki önemli yerine sahip oldu. Marvel evreninde 7 filmde boy gösteren Johansson 8. ve evrenin son solo filmi olan Black Widow filminde oyunculuğunu konuşturdu. Oynadığı harika aksiyon sahneleri sebebi ile gölgede kalan diğer 5 filmini inceleyelim.

Rock That Body

2017 yapımı +18 olan komedi filmi; Evlenmeye karar veren Jess bekarlığa veda partisi için 4 üniversite arkadaşı ile neredeyse 10 yıl sonra bir araya gelir. Oldukça “vur patlasın, çal oynasın” şekilnde ilerleyen parti harika bir şekilde ilerliyordur.

Lakin Alice eve çağıdıkları erkek stiprizciyi yanlışlıkla öldürür. Bu 5 arkadaş cesetten nasıl kurtulacaklarını düşünürken yaşadıkları garip olaylar işlerin çığrından çıkmasına neden olacaktır. Ayrıca başrolünde Scarlett Johansson’ın olduğu filmin IMDb puanı 5.2 dir.

Perfect Score

2004 yapımı film birbirinden farklı 6 öğrenci hayatlarının sınavı olan Sat’ın cevaplarını çalmak için bir araya geliyorlar. Soygun için planlar yapılıyor fakat süre zarfında birbirlerini tanımaya başladıkları için bu soygunun gerçekten ne önemi olduğunu sorgulamaya başlıyorlar.

Bulmaya çalıştıkları cevaplar sınavın cevapları mı, yoksa kişisel problemleri mi? Johnasson’ın yanı sıra Chris Evans, Matthew Lillard ve Vanessa Angel gibi isimlerin bulunduğu filmin IMDb puanı ise 5.7’dir.

Nanny Diaries

2007 yılına ait film üniversite mezunu Annie ne iş yapacağını bilmemektedir. Manhattan’da bir parkta zengin bir ailenin çocuğunun hayatını kurtarınca aileden gelen dadılık teklifini kabul eder. Kendini işine adamış bir baba ve kafayı alışveriş yapmakla bozmuş bir annenin çocuğuna bakarak kendi hayatınıda kurtarabileceğini düşünür.

Fakat Annie yapmaması gereken bir şey yapar. Bakıcılık yaptığı binada yaşayan Harvard ile flörtleşir. Tek sorun ise, eski bakıcı birisiyle flörtleştiği için kovulmuştur. Bu sebepten Annie bir tercih yapmak zorunda kalacaktır. Ayrıca başrollerini Scarlett Jhonson İle Chris Evans paylaştığı filmin IMDb puanı 6.2’dir.

Don Jon

Kadınlara ve yetişkin filmlerine olan düşkünlüğü sebebi ile adı Don Juan olarak mimlenmiş Jon kadınları tavlamak konusunda oldukça iyidir. Bir gece kulübünde tanıştığı Barbara diğer kadınlara benzememektedir. Oldukça güzel fiziğine rağmen kendini gerçek aşkı bulmaya adamış olan Barbara son derece idealist bir kadındır. Bu sebeple Jon’un radarına takılmaktan kaçamaz.

Fakat Esther ile ilişkide olan Jon Barbarayı tavlamak için tüm hünerlerini sergileyecektir. 2013 yapımı filmin başrollerini Joshep Gordon, Scarlett Johansson ve Julianne Moore paylaşmaktadır. Scarlett Johanson ile yakınlaşmak isteyen Joshep Gordon film için 7.5 milyon dolar bütçe kullanmıştır.

Girl With A Pearl Earring

Scarlett Johansson’ın yer aldığı bu 1960’lar temasına ait filmde Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” tablosunun yaratılış sürecini Tracy Chevalier’in romanından uyarlanılarak anlatılır.

2003 yılına ait filmde 17 yaşındaki Griet babası kör olur. Griet, Ailesine bakmak için bir ressamın evinde hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Griet, ressamın dikkatini çeker. Vermeer, Griet’in sosyal statüsü, eğitim düzeyi ve yetiştirme tarzındaki farklılıklara rağmen ışığı ve renkleri algılama yeteneğini farkeder. Onu resimlerinin içine çeker. Fakat bu ortak yönlerinden dolayı aralarındaki hizmetçi-efendi ilişkisi yerini yakınlaşmaya bırakır. Ayrıca filmin IMDb puanı ise 6.9’dur.

IMDb puanlarına bakmadan da bir filmin güzel olacağının kanıtı olan bu filmleri biz izlerken keyif aldık. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Şimdiden hepinize iyi seyirler

Sinema

Yeni Bir “John Wick” Filmi Geliyor – Bakın Başrolünde Kim Var?

John Wick’in yeni spin-off filmi, Donnie Yen’in “John Wick 4″te canlandırdığı Caine karakterini merkeze alacak…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

John Wick’in yeni spin-off filmi, Donnie Yen’in “John Wick 4″te canlandırdığı Caine karakterini merkeze alacak…

Lionsgate, yen bir “John Wick” spin-off filminin üzerinde çalışıldığını duyurdu. Henüz resmi adı açıklanmayan film, “John Wick 4″te Donnie Yen tarafından canlandırılan Caine karakterine odaklanacak.

Yen, 2025 yılında Hong Kong’da üretime başlaması beklenen projede Caine rolünü yeniden üstlenecek.

Reklam

Hikâyenin ayrıntıları gizli tutuluyor ancak bu bir ön bölüm olmayacak; bunun yerine, Caine’in Yüksek Masa’ya karşı yükümlülüklerinden kurtulduktan sonra yaşadıklarını anlatacak ve “John Wick 4″teki olayların ardından gelecek.

Dört ana “John Wick” filmini yöneten ve Len Wiseman’ın yönettiği, merakla beklenen ilk spin-off olan “Ballerina”nın yeniden çekimlerinde yer alan Chad Stahelski, John Wick hikaye evreninin geleceğini denetlemek üzere Lionsgate ile bir anlaşma yapmıştı. Stahelski bu projenin de yapımcı kısmında yer alacak.

Kaynak: Beyaz Perde.

Reklam
Devamını Okuyun

Sinema

“Takan Takana” Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Takan Takana filmi sete çıktı. Zafer Algöz Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan film, 15 Kasım’da vizyona girecek.

Fransız yazar Laurent Baffie’nin Toc Toc adlı tiyatro oyunundan uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Yunus Nihat Özcan oturuyor. Senaryo uyarlamasını ise Ferhat Ergün üstleniyor.

Kaynak: NLife.

Reklam

Devamını Okuyun

Sinema

Jason Statham’ın Yeni Projesi Ne Olacak?

Jason Statham’ın yeni projesi belli oldu…

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

Jason Statham’ın yeni projesi belli oldu…

Jason Statham, Black Bear’ın bu hafta Cannes pazarına sunacağı ve Baltasar Kormákur’un (Everest, Beast) yöneteceği yeni aksiyon-gerilim filmine liderlik edecek.

Şu anda adı açıklanmayan filmde Statham, İskoçya’nın uzak bir adasında tecrit halinde yaşayan Mason adlı karakteri canlandıracak. Mason, korkunç bir fırtınada genç bir kızı okyanustan kurtardığında, saklandığı yere şiddetli bir saldırı getiren bir olaylar zincirini harekete geçirir. Bu durum onu geçmişinin hayaletleriyle yüzleşmek üzere dünyaya geri dönmeye zorlar.

Reklam

Projenin çekimlerinin bu yılın Kasım ayında Birleşik Krallık ve İzlanda’da başlaması planlanıyor; prodüksiyon hazırlıkları ve çekimler Kormákur’un Reykjavik’teki RVK Stüdyoları tesisinde gerçekleştirilecek. Filmin senaryosunu Ward Parry kaleme aldı.

Yapımcılar arasında Punch Palace Productions adına Statham, RVK Studios adına Kormákur, Black Bear adına John Friedberg ve Jon Berg yer alıyor. Filmi geliştiren Stampede Ventures adına Warner Bros. Teddy Schwarzman ve Michael Heimler, Black Bear’ın yönetici yapımcıları olarak görev yapacak.

Statham, son olarak David Ayer’in yönettiği “The Beekeeper”da rol aldı ve halen Ayer’le yeniden bir araya geldiğ aksiyon-gerilim filmi “Levon’s Trade”i çekiyor. Ardından Eylül ayında Mad River için Jean-Francois Richet ile “Mutiny”nin prodüksiyonuna başlaması planlanıyor.

Kaynak: Beyaz Perde.

Reklam
Devamını Okuyun

Sinema

Çekimleri Tamamlanan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak?

BKM’nin yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde, BKM yazı ekibinin yazdığı, 1930’lu yıllar Türkiye’sini ve genç bir Cumhuriyet’in sanatla yaşadığı dönüşümü anlatan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin çekimleri tamamlandı.

Yayınlandı

on

Yazan

Radio Mood App

BKM’nin yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde, BKM yazı ekibinin yazdığı, 1930’lu yıllar Türkiye’sini ve genç bir Cumhuriyet’in sanatla yaşadığı dönüşümü anlatan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin çekimleri tamamlandı.

Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel ve Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı bu çarpıcı yapımda;

Henüz savaştan çıkmış, yokluklar ve yoksunluklar içinde hüzünlü bir şarkıya dönüşmüş bu eşsiz toprakları yeni baştan besteleyen bir avuç idealist insanın etrafında, sadece 27 günde bestelenip hayata geçirilen genç Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk operasının nasıl hayat bulduğu, bir ülkenin sanatla nasıl devrim yaptığı nefes kesen bir kurgu ile anlatılıyor.

Reklam

Güçlü kadrosu ve merakla beklenen hikayesi ile Bir Cumhuriyet Şarkısı Ekim 2024’te vizyonda.

Devamını Okuyun
Reklam

En Çok Okunanlar